Web Analytics Made Easy - Statcounter

اللهوردی دهقانی روز چهارشنبه در یک گفت و گوی خبری با بیان اینکه گفته می شود سرمایه گذار خارجی معدن اصالت روسی دارد، ولی تبعه گرجستانی است، افزود: احتمال دارد این سرمایه گذار در روسیه یک ورشکسته باشد.

وی با اشاره به اینکه اصل واگذاری معدن طلای اندریان در اوایل دهه ۱۳۹۰ زیر سوال است، گفت: وقتی مردم عادی می توانند با ابتدایی ترین تکنولوژی ها، از خاک معدن این منطقه طلا استحصال کنند، پس عملیات استخراج نیاز سرمایه گذار خارجی ندارد، در حالی که در زمان حاضر سرمایه گذار خارجی سهام دار غالب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقان ریشه مشکلات ناشی از حفاری های غیر مجاز در معدن طلای اندریان را مدیریت ناصحیح معدن دانست و اضافه کرد: در وضعیت فعلی اهالی روستای اندریان، تمایلی به کار در معدن ندارند، چون قاچاق برایشان به صرفه تر است و پول کلانی از این راه به دست می آورند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن ادامه داد: حفاران غیر مجاز بعد از مدت کوتاهی کار در معدن و آشنایی با رگه ها، به قاچاق روی می آورند.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخلفات محرز روی داده در معدن طلای اندریان گفت: این معدن تاکنون دو بار به علت تخلفات زیست محیطی تعطیل شده ولی برای رفع مشکلات آن کار اساسی نشده است. 

دهقانی ادامه داد: روش استخراج در این معدن نیز نادرست بوده و اصول مهندسی استخراج در ان رعایت نشده است و برای این ادعا می توان به شیب های تند و لبه های خطرناک ایجاد شده بر پیکر معدن اشاره کرد.

وی گفت: تخلف محرز دیگر این است که در روند برداشت، رگه های پر عیار را بدون رعایت اصول معدنی و نظارت نظام مهندسی، شناسایی و برداشت می کنند و به تبع این رفتار نامعقول و خطرناک، بعد از ترک معدن، با پله های خطرناک ایجاد شده، جان افراد تهدید و حیوانات تلف خواهد شد.

معدن طلای مناقشه برانگیز «اندریان» در محدوده ۱۲۰ هکتاری منطقه کوهستانی و صعب العبور، مشرف به روستاهای «اندریان»، «آستارگان»، «میوه رود»، «قینر»، «گونه گوره»، «حاجیلار»، «طرزم» و «گل آخور» در محدوده جنگل های ارسباران دیزمار در فاصله ۸۰ کیلومتری از مرکز ورزقان، و ۳۵ کیلومتری از بخش خاروانا واقع شده است.

فعالیت‌های اکتشافی در محدوده معدن طلای اندریان از سال ۱۳۷۲ توسط شرکت منطقه‌ای معادن آذربایجان آغاز شد و اکنون نیز شرکت معدنی «زرین داغ آسترگان» با همکاری و سرمایه گذاری «شرکت پروژه زمین شناسی معدنی» از کشور گرجستان با هدف استخراج سالیانه ۱۴۰۰ هزار تن کانسنگ طلا و تولید طلا به روش «هیپ لیچ» در این معدن فعالیت می‌کنند.

۲ معدن با محدوده ۴۰ کیلومتری با عنوان «زرین داغ آسترگان»، در مالکیت شرکت سرمایه گذاری مشترک ایرانی - خارجی است که با تائید مقررات ایران، تاسیس شده و امتیاز ها هم ۷۴ به ۲۶ به نفع طرف گرجی تقسیم بندی شده است.

معدن طلای «اندریان» در اواخر دولت دهم واگذار شده و هویت دقیق سرمایه گذاری خارجی آن همواره محل در رسانه ها و نزد افکار عمومی محل مناقشه است. 

برچسب‌ها ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت ورزقان آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت اخبار کنکور معدن طلای اندریان سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی واقف بهروزی ادامه داد: این استان در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه، اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند، بر این اساس میزان هدفگذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌ شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولید کننده، راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوزهای سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود، افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوزهای کسب و کار است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • سرمایه گذاری طلای ابشده با پک های جدید و استاندارد
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه