Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@12:27:54 GMT

معدن طلای اندریان عامل نابودی محیط زیست است

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۱۹۷۸

معدن طلای اندریان عامل نابودی محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا میرتاج الدینی پیش از ظهر امروز در برنامه‌ای که با محوریت محیط زیست استان، چالش و فرصت‌ها در سالن شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد گفت: زمانی که ذهنیت جامعه نسبت به موضوعی درگیر می‌شود حل آن مشکل راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

میرتاج الدینی ادامه داد: رسالت اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی علاوه بر قانون گذاری، نظارت بر عملکرد مسئولان در حوزه انتخابیه خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره بر اینکه مسائل محیط زیست در زمره مسائل حاکمیتی است افزود: اشتغال، توسعه واحدهای صنعتی با اینکه یک اصل است اما بعد از محیط زیست مطرح می‌شود.

تاج الدینی افزود: یکی از حساسیت‌های محیط زیست باید در خصوص پساب کارخانه‌های مختلف باشد که امید است بازنگری در رابطه با انتقال پساب کاوه سودا به دریاچه ارومیه از سوی محیط زیست استان انجام گیرد.

وی گفت: آلودگی‌های انجام گرفته در معدن طلای اندریان، واقعیتی است که متأسفانه شاهد بر این هستیم و در این رابطه مجلس و نمایندگان آن باید ورود پیدا کنند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، به انجام برخی از اقدامات در معدن طلای اندریان اشاره کرده و گفت: مشکلات حاضر در معدن اندریان به دلیل عدم رعایت برخی از موارد بوده است که نشان از این دارد که در سال‌های گذشته استاندارهای لازم محیط زیستی در این منطقه انجام نگرفته است.

تاج الدینی یادآور شد: استحصال طلا در تمام کشور وجود دارد اما همین مسئله با چه قیمتی در منطقه ما انجام می‌گیرد.

وی در ادامه توضیح داد: استحصال طلا در معدن اندریان به قیمت نابودی محیط زیست انجام می‌گیرد که در اینجا اقتدار دولت و مدیریت استان در معدن اندریان به زیر سوال رفته است که در این راستا باید عملکرد قاطعی از سوی مسئولان انجام گیرد.

کد خبر 5132432

منبع: مهر

کلیدواژه: معدن آلودگی هوا میرتاج الدینی ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا گرگان شیراز بوشهر کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج شیوع کرونا آلودگی هوا سانحه تصادف اردبیل لیگ برتر فوتبال ایران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ فرمانده حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: قاچاقچیان که از کنگاور استان کرمانشاه در حال حمل پرنده‌ها بودند، شناسایی و بامداد هفتم اردیبهشت در گلوگاه انتظامی شهید زارعی همدان دستگیر شدند.

رضا دانش پژوه با اشاره به اینکه در این زمینه ۷ نفر بازداشت و به مراجع قضایی تحویل داده شدند، افزود: جوجه چکاوک‌ها ۴۶۳ قطعه بودند که هم اکنون در اداره کل محیط زیست نگهداری و تغذیه می‌شوند.

او همچنین گفت: چکاوک‌ها نقش موثری در چرخه محیط زیست دارند و از آفت کش‌های طبیعی به شمار می‌روند.

 مدیر نظارت بر امور حیات وحش استان همدان هم گفت: حذف یکباره این شمار پرنده ممکن است به انقراض منطقه‌ای چکاوک‌ها منجر شود.

عیرضا محمدی افزود: این جوجه چکاوک‌ها یک تا دو هفته باید توسط محیط بانان تغذیه شوند و سپس به طبیعت باز گردند.

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد