Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز گفت: بعد از واگذاری معدن طلای اندریان به شرکت‌های خارجی عایدی اهالی روستا از این واگذاری چه بوده است؟ از مسئولان می‌خواهیم در این مورد توضیح دهند.

امیر حسین فیضی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: جدی و اصلی‌ترین مسئله در مورد معدن اندریان نحوه واگذاری آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بیشتر بخوانید: ساز و کار نظارتی برای استخراج طلا از معدن اندریان آذربایجان شرقی وجود ندارد بهره‌برداری‌های غیرمجاز از معدن اندریان آذربایجان شرقی امنیتی شده / خرید و فروش آسان سیانور در ورزقان! معدن طلای اندریان به جای فرصت تبدیل به معضل شده است نوری: اگر منابع طبیعی را تخریب کردیم، پولش را دادیم / برداشت کنندگان غیر مجاز، دغدغه اصلی بهره‌بردار معدن طلا اندریان ماجرای استخراج طلا و تهدید ارسباران / صدور دستور توقف فعالیت معدن طلای اندریان
فیضی مطرح کرد: در کشور سه معدن طلا اندریان، شادی و ساری‌گونی بدون هیچ گونه شفافیتی به شرکت‌های خارجی واگذار شده اند، (معدن طلای اندریان که به گرجستان، معدن مزرعه شادی به چین و معدن ساری گونی قزاق‌ها).
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز تصریح کرد: اگر هدف از واگذاری جذب سرمایه گذاری خارجی است چرا در مرحله استخراج این کار صورت گرفته است چرا در مرحله بهربردای و فراوری استفاده نشده است.
وی ادامه داد: در معادن طلای اندریان و مزرعه شادی با واگذاری ۷۰ درصد به شرکت‌های خارجی مواجه هستیم چه استدلالی در مورد این گونه واگذاری‌ها وجود دارد و نکته دیگری که وجود دارد اهلیت سرمایه گذاری خارجی چگونه است؟
فیضی خاطرنشان کرد: بحث اصلی ما در مورد است که واگذاری به این درصد بالا (۷۰ درصد) بر اساس چه منطقی بوده است و چرا از سرمایه گذار داخلی استفاد نشده است.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز در ادامه اظهار کرد: در بهربردای از معادن با عدم شفافیت جدی مواجه هستیم که به گفته اهالی منطقه اندریان خیلی از استخراج‌ها از معدن خارج از خط تولید کارخانه صورت می‌گیرد.
وی در ادامه بااشاره به برداشت‌های غیر قانونی طلا از معدن گفت: با از بین رفتن مراتع و زمین‌های کشاورزی و محیط زیست منطقه، برداشت طلا به صورت غیر قانونی معدن از سوی مردم انجام می‌شود و متاسفانه در فضای عمومی از این افراد به عنوان سارق یاد می شود و نکته قابل توجه در این است کوه‌های اطراف معدن درصد طلای کمی دارد و این واضع است که وقتی معدن مورد بهربردای قرار می‌دهند و فایده‌ای هم برای مردم روستا ندارند چنین اتفاقات بیفتد.
فیضی بیان کرد: بعد از واگذاری معدن طلای اندریان به شرکت‌های خارجی عایدی اهالی روستا از این واگذاری چه بوده است؟ و از مسئولین می‌خواهیم در این مورد توضیح دهند.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز خاطرنشان کرد: برداشت طلا از معدن کار راحتی نیست و به شدت خطر ناک است، اما چه عاملی باعث شده تا اهالی روستا شغل دامداری و کشاورزی خود را راه می‌کند به برداشت طلا از به صورت غیر قانونی می‌پردازد و مسئولین مسئله طمع را مطرح می‌کند ما هم این موضوع را رد نمی‌کنیم، اما شما به عنوان سیاست گذار کلان چه تدبیری داشتنید تا فایده ای از معدن به مردم برسد تا به دنیال این کار نروند و چه جایگزی برای از دست دادن مراتع و محیط زیست انجام داده اید.
وی خاطرنشان با اشاره به واگذاری معدن طلای شادی به شرکت‌های چینی خاطرنشان کرد: معدن طلای مزرعه شادی با درصد بالایی به شرکت‌های چینی واگذار شده است و حضور شرکت‌های چینی برای برداشت طلا از معدن جای سوال است؟   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معدن طلای اندریان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند معدن طلای اندریان شرکت های خارجی واگذاری معدن طلا طلا از معدن برداشت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • اطلاعیه قطعی گاز در هوراند و کلیبر
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی