Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@07:34:57 GMT

اما و اگرهای صندوقچه طلای آذربایجان

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۹۳۶۱

اما و اگرهای صندوقچه طلای آذربایجان

نماینده ورزقان در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت‌ها معدن طلای اندریان باید شفاف شود.

اله‌وردی دهقانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز  اظهار داشت: هیچگونه آمار و اطلاعاتی در مورد حجم استخراج، فعالیت و اقداماتی که در معدن طلای اندریان صورت می‌گیرد وجود ندارد و بنظر می‌رسد سردرگمی بر فعالیت‌های این مجموعه حاکم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مطمئنا محدوده مشخصی برای بهره‌برداران این معدن مشخص شده است، اضافه کرد: محدوده ثبت شده و پروانه اکتشافت این معدن باید مشخص و شفاف شود.

دهقانی تاکید کرد: این مجموعه موظف به پرداخت حق و حقوق دولتی نیز است که این امر نیز مشخص نیست که آیا این وظایف توسط بهره‌بردار انجام می‌شود یا نه.

فعالیت‌های زیست محیطی معدن اندریان نقاط کور دارد

دهقانی تبعات زیست محیطی حاصل از اقدامات صورت گرفته در این معدن را نیز نقطه کور دیگری در فعالیت‌ها معدن طلای اندریان عنوان و اظهار داشت: متاسفانه اخیراً سیانور که ماده‌ای خطرناک است از طریق فعالیت‌های صورت گرفته در معدن اندریان به آب‌های زیرزمینی منطقه نفوذ و باعث آلودگی احشام نیز شده که در صورت عدم پیشگیری از آن شاهد فاجعه زیست محیطی و در دراز مدت حتما به فاجعه‌ای انسانی تبدیل خواهد شد.

این نماینده مجلس یازدهم مالکان این معدن طلا را گرجی و ایرانی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 75 درصد از مالکیت این معدن متعلق به طرف گرجی و 25 درصد نیز در اختیار مالکان ایرانی است.

معدن طلای اندریان که 120 هکتار از محدوده روستاهای اندریان، ایری علیا، میوه رود و استرگان را در بخش خاروانا در بر می گیرد در استان آذربایجان شرقی در شمال شرقی نقشه زمین شناسی 1:250000 تبریز قرار دارد. این محدوده با وسعت 6/37 کیلومتر مربع بین طولهای جغرافیایی '8/24 ،´17 ،°46 تا '6/49 ،´14 ،°46 شرقی و عرضهای جغرافیایی '2/16،´30 ،°38 تا '6/40،´35 ،°38 شمالی قرار گرفته و در بخش خاروانا از شهرستان ورزقان استان آذربایجان شرقی واقع است.

انتهای پیام/60014
عبدالهی
04/05/99

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آذربایجان طلا تبریز گرجی ایرانی روستا خاروانا خبرگزاری فارس فارس تبریز معدن طلا معدن طلای اندریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد

اولین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بهاباد در سال جدید به ریاست تیموری فرماندار بهاباد و با حضور موسوی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان، و سایر اعضای کارگروه در محل سالن فرمانداری بهاباد برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رحمتیان مدیر جهاد کشاورزی و دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعالیت نانوایی‌ها در سطح شهر و روستا‌ها عدم تغییر قیمت نان علیرغم افزایش هزینه‌های ثابت و جاری واحد‌های نانوایی را به عنوان مهمترین دغدغه و افزایش سهمیه آرد ماهانه را مهمترین درخواست نانوایان از کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح کرد و خواستار رسیدگی به این موارد توسط مسئولان استانی گردید.

فرماندار شهرستان بهاباد ضمن تشکر و قدردانی از همه نانوایان به خاطر تلاش شبانه روزی در تامین قوت غالب مردم از بروز برخی بی نظمی‌ها در ساعات فعالیت شماری از نانوایی‌ها و همچنین افت محسوس کیفیت نان در اغلب نانوایی‌های شهرستان گلایه کرد و از متصدیان واحد‌های نانوایی درخواست کرد نسبت به پخت و عرضه نان سالم و باکیفیت در ساعات مقرر اهتمام ورزند.

موسوی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضمن عرض خداقوت به فعالین حوزه گندم، آرد و نان شهرستان به تشریح دستورالعمل هوشمندسازی یارانه آرد و نان پرداخت و افزود: در سامانه هوشمند نانینو در صورت تبدیل آرد تخصیصی به نان مشوق‌هایی برای نانوایان در نظر گرفته شده است و سهمیه ماهانه به صورت خودکار افزایش می‌یابد و در صورت عدم تبدیل بخشی از آرد تخصیصی به نان ضمن اعمال جریمه، سهمیه آرد آن واحد نانوایی به صورت خودکار کسر می‌گردد.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه رییس اتحادیه و جمعی از نانوایان شهرستان به بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و تصمیمات لازم به منظور رفع مشکلات مطرح شده اتخاذ گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی