Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بیش از اینکه صدای انفجارهای کنترل شده در اطراف معدن شنیده شود، صدای انفجار در فضای مجازی منطقه سر و صدای زیادی بپا کرد و موجب انتقاد شهروندان از وقع انفجارهای متعدد در این معدن شد. ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورزقان، معدن طلای اندریان در شهرستان ورزقان، یکی از معادن غنی منطقه است که متاسفانه با مشخص نبودن محدوده معدنی و عدم حصار کشی در محدوده بزرگتر اکتشاف، باعث ترغیب حفاران عیر مجاز برای اکتشاف در کوه و دامنه اطراف معدن طلا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر از گاهی در خبرها، خبرهای دستگیری حفاران غیرمجاز و توقیف کامیون حمل خاک معدنی طلای حفاران غیرمجاز که در حال خروج از منطقه بودند، به چالش های مدیریتی و انتظامی در شهرستان تبدیل شده بود اما شورای تامین شهرستان برای پرکردن ترانشه‌ها، انسداد راه های مواصلاتی و منفجر کردن رگه‌های پرعیار معدن، دستور اجرای انفجارهای کنترل شده را صادر کرد تا از حفاری های غیر مجاز، حداقل برای مدتی جلوگیری کند.

اما بیش از اینکه صدای انفجارهای کنترل شده در اطراف معدن شنیده شود، صدای انفجار در فضای مجازی منطقه سر و صدای زیادی بپا کرد و موجب انتقاد شهروندان از وقع انفجارهای متعدد در این معدن شد.

محیط زیست آذربایجان شرقی عملیات بهره‌برداری معدن طلای اندریان را متوقف کرد‌کشف بیش از 10 تُن سنگ معدن طلای غیرمجاز در ورزقان ‌

در این راستا معدن طلای اندریان به دلیل سر و صدای انفجارها در فضای مجازی، مجبور به ارائه توضیح شد و با غلط توصیف کردن انتشار برخی اخبار در فضای مجازی، این انفجارها را  مربوط به عملیاتی غیر از اکتشاف معدن و در راستای انجام تکالیف شورای تأمین به جهت برخورد با حفاری های غیرمجاز عنوان کرد.

شرکت زرین داغ آستارگان به عنوان بهره بردار این معدن طلا در توضیحات خود آورده است: «در پی حفاری های غیرمجاز در معدن اندریان طبق مصوبه شورای تأمین مبنی بر برخورد با حفاران غیرمجاز و تکالیف محوله‌ شورای محترم تأمین به معدن از جمله پرکردن ترانشه‌ها، انسداد راه های مواصلاتی، منفجر کردن رگه‌های پرعیار معدن با مشارکت نیروی انتظامی و یگان ویژه مستقر، اقدام به پرکردن و انفجار ترانشه‌های حفاران غیر مجاز در معدن نموده که این اقدامات جنبه اکتشافی و استخراج نداشته است».

بهره بردار این معدن افزوده است: «تمامی این موارد از پیش به اطلاع اهالی رسیده و مؤکدا اعلام می‌شود که این اقدامات در راستای تکالیف شورای تأمین به معدن اندریان بوده است».

این شرکت تاکید کرده اتس که «امنیت، آرامش و حفظ محیط زیست منطقه سرلوحه تمامی اقدامات ما بوده و این را جزئی از مسئولیت‌های اجتماعی خود می دانیم».

به گزارش تسنیم، مراقبت از سرمایه های ملی و جلوگیری از قاچاق، باید بیش از پیش در برنامه مدیران سیاسی و امنیتی شهرستان قرار می گرفت چراکه این معدن، نه یک ملک شخصی در اختیار بهره بردار، بلکه متعلق به کل مردم است و باید با قاچاقچیان این عرصه به شدت برخورد شده و با اجرای اقدامات پیشگیرانه از وقوع چنین جرایمی جلوگیری کنند.

انتهای پیام/111/ ع

R7887/P1494/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی معدن طلای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی

سید هادی خاضعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به دلیل اهمیت مسئله آب در کشور دولت سیزدهم تلاش‌های زیادی را برای رفع چالش‌های این بخش انجام داده است.

وی با اشاره به بخشی از این اقدامات در شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: پروژه‌های آبی در شهرستان نسبت به دوره‌های گذشته از لحاظ تخصیص اعتبار مالی و پیشرفت فیزیکی نسبتاً خوب هستند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد اتمام عملیات اجرایی و بهره برداری برخی از این پروژه‌ها در شهرستان باشیم.

خاضعی هشدار داد: در بخش آب‌های زیرزمینی شهرستان متأسفانه شاهد افت تراز آب هستیم و وضعیت منابع آب زیرزمینی نسبت به فروردین ماه سال گذشته و شرایط نرمال ۶ تا ۸ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: ممنوعیت کشت برنج تحت پوشش چاه‌های کشاورزی یکی از درخواست‌های جدی برای جلوگیری از افزایش افت آب‌های زیرزمینی است.

خاضعی افزود: برداشت آب از چاه‌ها برای انجام کشت برنج در حال آسیب زدن به سفره‌های زیرزمینی است.

وی تاکید کرد: باید کشت برنج با استفاده از آب‌های زیرزمینی در شهرستان متوقف گردد.

رئیس امور منابع آب شهرستان کهگیلویه گفت: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها افزون بر کنترل و نظارت بر میزان برداشت آب‌های زیرزمینی از اضافه برداشت آب‌های این منابع به شدت جلوگیری می‌کند.

خاضعی افزود: با نصب کنتور هوشمند کشاورزان بیشتر از پروانه بهره برداری نمی‌توانند از چاه‌ها آب برداشت کنند.

وی در این نشست با اشاره به مشکلات ایستگاههای پمپاژ و سرآب بند جوهای سنتی ابراز داشت: این موضوع یکی از دغدغه‌های برخی از کشاورزان شهرستان بوده که نیاز به بررسی و همکاری‌های لازم نسبت به ترمیم آنها وجود دارد.

خاضعی صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از حفر چاه غیرمجاز و پرو مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز را با توجه به اهمیتی که در جلوگیری از تشدید افت آب‌های زیرزمینی و کاهش منابع آبی و ایجاد فرو چاله‌ها و فرونشست زمین دارد، بسیار حائز اهمیت دانست.

رئیس امور منابع آب کهگیلویه پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز، نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها و تمدید پروانه‌ها را از اولویت‌های کاری اداره مربوطه عنوان کرد.

کد خبر 6088552

دیگر خبرها

  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی